Zařízení & příslušenství
臭豆腐蒸墨鱼蛋
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 20min.
3 人份
Suroviny
-
臭豆腐6 块
-
姜2 片
-
墨鱼蛋 水里浸泡30分钟,沥干150 克
-
剁椒30 克
-
豆豉酱 (老干妈)15 克
-
生抽 (美极鲜酱油)1 茶匙
-
油2 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水600 克
-
葱 切葱花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.5 g
Kalorie
558 kJ /
133.3 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína