臭豆腐蒸墨鱼蛋

臭豆腐蒸墨鱼蛋

3.0 2 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 20min.
3 人份

Suroviny

  • 臭豆腐
    6 块
  • 2 片
  • 墨鱼蛋 水里浸泡30分钟,沥干
    150 克
  • 剁椒
    30 克
  • 豆豉酱 (老干妈)
    15 克
  • 生抽 (美极鲜酱油)
    1 茶匙
  • 2 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 600 克
  • 切葱花
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10.5 g
Kalorie 558 kJ / 133.3 kcal
Tuk 9.4 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 3.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...