Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotto alle mandorle
- 70 g di mandorle pelate
- 60 g di farina
- 120 g di zucchero
- 4 albumi
- 3 tuorli d'uovo
Mousse alle fragole
- 400 g di fragole a metà
- 100 g di zucchero
- 4 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- 350 g di panna (35% di grassi), molto fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glassa al cioccolato
20min
Trifle alle fragole
5h 30min
Deliziosi al cioccolato
1h 30min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15min
Danish layer cake
4 godz.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Gravity cake con confetti colorati
3h
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min
Profiteroles
2 godz.
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Macaron al cioccolato
24h