Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina tipo 0
- 30 g di strutto
- 1 cucchiaino di aceto
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 150 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
- olio di semi di arachide q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2084.5 kJ / 498.2 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bomba di riso
55min
Baguette ripiene
5h
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Baguette
4h
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 godz. 40 min
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2sa
Sgabei
3h
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1sa 30 dk
Gnocco emiliano
4h 50min