Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina tipo 0
- 30 g di strutto
- 1 cucchiaino di aceto
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 150 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
- olio di semi di arachide q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2084.5 kJ / 498.2 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Pasta gratinata
50 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Piccoli tramezzini farciti
50 min
Polpette di mortadella
20 Min
Panettone gastronomico
26h
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Parigina
3h 30min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30 min