Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
Nudelteig:
- 600 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 250 g Wasser und etwas mehr
- ½ TL Salz
Kartoffelfüllung:
- Butter, weich, zum Einfetten
- 10 - 15 g frische Kräuter, gemischt, z. B. Schnittlauch, Blattpetersilie, Basilikum etc.
- 500 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, kalt, in Stücken
- 250 g Magerquark
-
1
geh. TL gekörnte Brühe
nebo 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2514 kJ / 601 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1h 10min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Teigtaschen alla Romana
1h 15min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Kartoffelstrudel
1h 30min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Kreppel
1h
Hackfleisch-Nudelrolle
1h 30min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Tschebureki
1h 20min
Gefüllte Blinis
55min