Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 50 g Schlagobers
- 150 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Orient-Fladenbrote
1h
Gefüllte marokkanische Brote
2u. 45min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4 Std. 45 Min
Nuss-Honig-Schoko-Aufstrich
10min
Fenchelzöpfe
3 Std.
Buchweizen-Knabberstangen
2h
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20 min
Roggenfladenbrot
2 Std. 10 Min
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Ajvar
1h