Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Kamut
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 30 g natives Olivenöl
-
200
g Eiertomaten, Typ San Marzano, entkernt, in Stücken
nebo 200 g stückige Tomaten aus der Dose - ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Mehl zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 405 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1h 35 min
Pizza Margherita
1h 45min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17h 15 min
Fleischbällchen im Reismantel
2h
Scharfe Nachos
45min
Frühlingspizza Toni M.
6h 40min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Roggenpizza mit Tomaten-Paprika-Sauce
1h 40min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min