Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 1500 g amêijoas
- 4 c. chá de sal
- 10 g coentros
- 100 g sobras de pão partido em pedaços
- 35 g azeite
- 4 dentes de alho
- 250 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 20 g vinho branco
- 50 g cebola
- 250 g leite
- 15 g manteiga
- 50 g farinha
- 1 pitada de noz-moscada
Massa
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 700 g farinha tipo 65
- 600 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 2 c. chá de sal
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 431.1 kJ / 103 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 476 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chucrute - TM6
48h 30min
Doce de morango e flor de sabugueiro
Žádné hodnocení
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de polvo
1h 30min
Pastéis de frango thai com molho sweet chili
30min
Bola de azeite
2h 35min
Bolinhas de caranguejo
2hod. 30min
Chutney de ameixa
55 Min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4hod.
Rissóis de atum
2 Std.
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3u. 40min