Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g lait
- 250 g lait de coco
- 250 g de lait concentré sucré
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- le zeste d'un citron vert
- 200 g de fruits frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1052 kJ / 251.7 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Perles du Japon à la grenade
30 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Lassi à la mangue et à la cardamome
10min
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
12h 45min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Féroce d'avocat
30 min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Glace coco et citron vert
12h 15min
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12 godz.
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min