Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g lait
- 250 g lait de coco
- 250 g de lait concentré sucré
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- le zeste d'un citron vert
- 200 g de fruits frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1052 kJ / 251.7 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2u. 30min
Perles du Japon, coco et framboises
25 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Blanc-manger à la banane
3h 15 min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Perles du Japon coco-banane
30 min
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Crème au lait de coco
15 Min
Perles du Japon à la grenade
30 min