Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1844 kJ / 440 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanc-manger coco-citron vert
3 Std. 15 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 godz. 45 min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4h 40 min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 Std. 30 Min
Blanc-manger à la banane
3 Std. 15 Min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Tarte crémeuse banane, passion, citron vert
4h 45min
Gâteau nantais
1 Std.
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Perles du Japon à la grenade
30 min