Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1844 kJ / 440 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 godz.
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4sa 40 dk
Crème au lait de coco
15 Min
Entremets mangue-coco
2h 25 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Glace au yaourt, miel et pignon
12 Std. 15 Min
Blanc-manger coco-citron vert
3ωρ. 15 λεπτ.
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Cannelés
13 godz. 45 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min