
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre coupée en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 440 kcal / 1844 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 30.3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon de fruits exotiques
30min
Marquise au chocolat
2hod. 25min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4hod. 40min
Fraisier macaroné revisité
2hod. 45min
Blanc-manger coco-ananas
4hod. 15min
Kouign-amann
2hod. 15min
Crème caramel, noix de coco et banane
5hod.
Mousse coco aux fruits de la Passion
2hod. 40min
Crème brûlée à la Passion
3hod. 45min
Charlotte chocolat-coco
12hod.
Crème au lait de coco
15min
Blanc-manger coco-citron vert
3hod. 15min