Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1844 kJ / 440 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau nantais
1h
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Le drômois
12h 45 min
Pannacotta pamplemousse-coco
3sa 25 dk
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Crème au lait de coco
15min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Cheesecake au citron et pavot
24 Std.
Glace au coco
4h
Pannacotta au lemon curd
1h 45 min