Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 100 g di cioccolato bianco
- 20 g di burro
- 70 g di riso soffiato
Crema gianduia
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
- 250 g di ricotta, scolata dal siero
- 40 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
-
50 - 80
g di gocce di cioccolato, per decorare
nebo 50 - 80 g di granella di nocciole, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 24.6 g
Alternativní recepty
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Colomba al cioccolato fondente
50min
Tartufo al cioccolato
11h 20 min
Semifreddo veloce al caffè
1 godz.
Cheesecake cioccolato e nocciole
1h 10min
Tiramisù (senza lattosio)
5h 30min
Crostata al tiramisù
3 godz. 15 min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7 godz.
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Dolce mattone
2h 20min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Torta veloce al cioccolato
20min