
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 100 g di cioccolato bianco
- 20 g di burro
- 70 g di riso soffiato
Crema gianduia
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
- 250 g di ricotta scolata dal siero
- 40 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
-
50 - 80
g di gocce di cioccolato per decorare
nebo 50 - 80 g di granella di nocciole per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 307 kcal / 1285 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 24.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
Alternativní recepty
Crostata alla crema di cioccolato
1hod. 45min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2hod.
Cheesecake al cioccolato
9hod. 30min
Cheesecake all'uva fragola
10hod.
Torta sandwich al cioccolato
45min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7hod.
Cheesecake cioccolato e nocciole
1hod. 10min
Salame di cioccolato al mascarpone
3hod. 15min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7hod. 35min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5hod. 30min
Salame di cioccolato
3hod. 10min
Crostata morbida al cioccolato
2hod. 40min