Torta fredda alla crema gianduia

Torta fredda alla crema gianduia

3.4 49 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
12 fette

Suroviny

Base
  • 100 g di cioccolato bianco
  • 20 g di burro
  • 70 g di riso soffiato
Crema gianduia
  • 30 g di zucchero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di mascarpone
  • 250 g di ricotta scolata dal siero
  • 40 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
  • 50 - 80 g di gocce di cioccolato per decorare
    50 - 80 g di granella di nocciole, per decorare

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 5.2 g
Kalorie 1285 kJ / 307 kcal
Tuk 24.6 g
Sacharidy 16.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...