Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 100 g di cioccolato bianco
- 20 g di burro
- 70 g di riso soffiato
Crema gianduia
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
- 250 g di ricotta, scolata dal siero
- 40 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
-
50 - 80
g di gocce di cioccolato, per decorare
nebo 50 - 80 g di granella di nocciole, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 24.6 g
Alternativní recepty
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Tartufini al cocco
2 Std. 10 Min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Semifreddo veloce al caffè
1h
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Cheesecake al cocco
4h 20min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7 Std.
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min