Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 15 g di sale
- 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3329 kJ / 795.7 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 83.6 g
- Vláknina
- 83.6 g
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Pastella per fritti
1h
Pomodori secchi sott'olio
721hod.
Ciliegie sotto spirito
1440hod. 35min
Pesche sciroppate
721h 20min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3hod. 30min
Funghetti sott'olio
721hod.
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Cardi gratinati
40min