
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 15 g di sale
- 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 795.7 kcal / 3329 kJ
- Protein
- 5.5 g
- Tuk
- 83.6 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 83.6 g
Alternativní recepty
Melanzane sott'olio alla siciliana
3hod. 30min
Sgombri all'agro
1hod. 45min
Pomodori secchi sott'olio
721hod.
Pesche sciroppate
721hod. 20min
Funghetti sott'olio
721hod.
Pomodorini al naturale
1hod.
Zucchine sott'olio
723hod. 15min
Confettura di mele cotogne
1hod. 10min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Conserva di pomodoro classica
7hod. 20min
Carciofi alla romana
50min
Marmellata di arance (TM5)
1hod. 10min