Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di sale
- 10 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10004 kJ / 2391 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 251 g
- Vláknina
- 27 g
Alternativní recepty
Conserva di melanzane
1h 30min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3sa 30 dk
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 godz. 45 min
Funghetti sott'olio
721h
Cipolline sott'olio
361h 10min
Pomodorini al naturale
1h
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min