Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 15 g di sale
- 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3329 kJ / 795.7 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 83.6 g
- Vláknina
- 83.6 g
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 min
Marmellata di arance (TM5)
1 godz. 10 min
Confettura di more
45 min
Pesto alla genovese
20 min
Pastella per fritti
1h
Pesche sciroppate
721h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min