
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 125 kcal / 523 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 3.8 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Amaretti sardi
45min
Seadas
1hod. 5min
Pabassinas di Mongongiori
1hod. 30min
Polenta sarda
1hod. 30min
Tiliccas sarde
2hod. 20min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Papassini sardi
8hod. 45min
Panada sarda
2hod. 55min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2hod. 30min
Spianata sarda
7hod. 45min
Zeppole sarde
3hod.
Malloreddus alla campidanese
3hod.