Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Seadas
1h 5min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Papassini sardi
8h 45min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Muffin cardinali
50min
Polenta sarda
1h 30min
Zeppole sarde
3h
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Malloreddus alla campidanese
3h
Panada sarda
2h 55 min
Amaretti sardi
45min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min