Pardulas

Pardulas

3.0 25 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 40min.
20 pezzi

Suroviny

Ripieno
  • 100 g di zucchero
  • 250 g di ricotta di pecora ben scolata
  • 50 g di uvetta sultanina precedentemente ammollata e strizzata
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
  • 300 g di farina tipo 00
  • 40 g di strutto
  • 120 g di acqua
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 3.3 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 19.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...