Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Olivenöl
- 75 g Sonnenblumenöl
- 2 Knoblauchzehen
-
50
g Weißbrot, altbacken, in Stücken
nebo 1 Brötchen, altbacken, in Stücken - 150 g Milch
- ½ Zitrone, unbehandelt, Saft ausgepresst, Schale abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käse-Porree-Suppe
30 min
Kräuterbutter
10min
Scharfe Aioli
10min
Safran-Aioli
40 min
Mexikaner
5min
Kräuter Aioli ohne Ei
20min
Chili-Käse-Dip zu Nachos
15min
Radieschen-Dip
10min
Feta-Paprika-Dip
10min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min
Brötchen auf die Schnelle
30 min
Aioli, klassisch
10min