Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di gamberi di media grandezza, sgusciati, lessati
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato
24h 45 min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35 min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Salsa cocktail
5 min
Hosomaki
2j
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Salsa tonnata
20 min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1j
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min