Risotto aux petits pois-carotte

Risotto aux petits pois-carotte

3.8 144 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 200 g de petits pois surgelés
  • 1150 g d'eau
  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 100 g de vin blanc
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 16.8 g
Kalorie 2668.2 kJ / 638.3 kcal
Tuk 9.7 g
Vláknina 7.2 g
Sacharidy 121 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...