Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de petits pois surgelés
- 1150 g d'eau
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2668.2 kJ / 638.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz express aux légumes
25min
Gratin de lentilles corail
1h 20min
Courgettes carbonara
35min
Riz cantonais
25min
Patoto petits pois jambon
30min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto au potiron
35min