Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de petits pois surgelés
- 1150 g d'eau
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2668.2 kJ / 638.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Riz express aux légumes
25 min
Risotto végétarien
35min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto au potiron
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min