Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 4 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de bœuf hachée à 5% de MG
- 150 g de poivron rouge (1), en cubes
- 150 g de tomates, en cubes
- 400 g de tomates pelées
- 150 g d'eau
- 2 c. à soupe de cumin en poudre
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de quatre-épices
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 1 pincée de piment en poudre
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1723 kJ / 414 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Gumbo de poulet façon cajun
35 Min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 Min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10min
Chili con carne
1h 15min
Chili con carne
30 Min
Colombo de porc
1h 20 phút
Risotto à l'espagnole
30 Min
Sauté de veau au chorizo
1h
Rougail saucisse
50 Min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Colombo de porc aux légumes
45min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 Min