Zařízení & příslušenství
韭菜炒蛏子
Příprava 25min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
蛏子 (蛏子肉约重200克)350 - 450 克
-
油25 克
-
韭菜 切段100 克
-
盐 根据个人口味调节¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.3 g
Kalorie
549.7 kJ /
131.3 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína