韭菜炒蛏子

韭菜炒蛏子

3.5 10 rating
Příprava 25min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 蛏子 (蛏子肉约重200克)
    350 - 450 克
  • 25 克
  • 韭菜 切段
    100 克
  • 根据个人口味调节
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.3 g
Kalorie 549.7 kJ / 131.3 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...