Zařízení & příslušenství
雪菜冬笋肉丝
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒1 茶匙
-
油25 克
-
雪菜 切末200 克
-
笋 选新鲜冬笋, 去皮切丝150 克
-
糖 (volitelně) (见要诀)½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.5 g
Kalorie
567 kJ /
135 kcal
Tuk
9.6 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
4.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína