
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 猪里脊肉 切丝
- 1 茶匙 料酒
- 25 克 油
- 200 克 雪菜 切末
- 150 克 笋 选新鲜冬笋, 去皮切丝
- ½ 茶匙 糖 (见要诀) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 135 kcal / 567 kJ
- Protein
- 7.5 g
- Tuk
- 9.6 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Vláknina
- 1.1 g