雪菜冬笋肉丝

雪菜冬笋肉丝

4.6 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切丝
    100 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 25 克
  • 雪菜 切末
    200 克
  • 选新鲜冬笋, 去皮切丝
    150 克
  • 糖 (volitelně) (见要诀)
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.5 g
Kalorie 567 kJ / 135 kcal
Tuk 9.6 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 4.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...