雪菜冬笋肉丝
TM6 TM5 TM31

雪菜冬笋肉丝

4.6 ( 9 hodnocení )

Suroviny

  • 100 克 猪里脊肉 切丝
  • 1 茶匙 料酒
  • 25 克 油
  • 200 克 雪菜 切末
  • 150 克 笋 选新鲜冬笋, 去皮切丝
  • ½ 茶匙 糖 (见要诀) (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
135 kcal / 567 kJ
Protein
7.5 g
Tuk
9.6 g
Sacharidy
4.9 g
Vláknina
1.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty