Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 克 猪肉肉糜
- ½ 茶匙 盐
- 20 克 老抽
- 25 克 生抽
- 10 克 蚝油
- ½ 茶匙 五香粉
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 麻油
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 10 克 姜 ,切末
- 10 克 葱 ,切末
- 10 个 油面筋
- 10 张 百叶 (10×10厘米)
- 20 克 油
- 20 克 姜 ,切片
- 20 克 葱 ,切段
- 1 个 八角
- 600 克 水
- 20 克 糖
- 300 克 高汤
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1652.5 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 32.1 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 859.5 mg