黄鱼虾仁腐皮卷

黄鱼虾仁腐皮卷

3.7 3 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
3 人份

Suroviny

  • 虾仁 洗净沥干
    100 克
  • 小黄鱼 去骨后约150克
    500 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鲜冬笋 切丝
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蛋清
    1 茶匙
  • 干腐皮
    5 张
  • 打匀
    1 颗
  • 依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。
    500 克
  • 适量
  • 椒盐
    适量

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 78.5 g
Kalorie 8764.3 kJ / 2094.7 kcal
Tuk 189.1 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 19.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...