Zařízení & příslušenství
黄鱼虾仁腐皮卷
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
3 人份
Suroviny
-
虾仁 洗净沥干100 克
-
小黄鱼 去骨后约150克500 克
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜冬笋 切丝30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋清1 茶匙
-
干腐皮5 张
-
蛋 打匀1 颗
-
油 依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。500 克
-
醋适量
-
椒盐适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
78.5 g
Kalorie
8764.3 kJ /
2094.7 kcal
Tuk
189.1 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
19.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína