核桃酪
TM5

核桃酪

4.6 (35 hodnocení)

Suroviny

  • 50 克 糯米 ,用冷水浸泡过夜,沥干水分备用
  • 85 克 红枣 ,去核浸泡2-3小时,沥干水分
  • 600 克 水
  • 35 克 冰糖
  • 40 克 核桃仁 ,选用熟的核桃仁

Nutriční hodnoty
na 3 人份
Kalorie
3402 kJ / 813 kcal
Protein
9.7 g
Sacharidy
136.2 g
Tuk
24.5 g
Vláknina
5.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty