Zařízení & příslušenství
核桃酪
Příprava 24hod.
Celkový 24hod. 25min.
3 人份
Suroviny
-
糯米 用冷水浸泡过夜,沥干水分备用50 克
-
红枣 去核浸泡2-3小时,沥干水分85 克
-
水600 克
-
冰糖35 克
-
核桃仁 选用熟的核桃仁40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 3 人份
Protein
9.7 g
Kalorie
3402 kJ /
813 kcal
Tuk
24.5 g
Vláknina
5.7 g
Sacharidy
136.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína