核桃酪

核桃酪

4.7 49 rating
Příprava 24hod.
Celkový 24hod. 25min.
3 人份

Suroviny

  • 糯米 用冷水浸泡过夜,沥干水分备用
    50 克
  • 红枣 去核浸泡2-3小时,沥干水分
    85 克
  • 600 克
  • 冰糖
    35 克
  • 核桃仁 选用熟的核桃仁
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 3 人份

Protein 9.7 g
Kalorie 3402 kJ / 813 kcal
Tuk 24.5 g
Vláknina 5.7 g
Sacharidy 136.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...