Zařízení & příslušenství
葱香木耳
Příprava 5min.
Celkový 40min.
6 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
新鲜辣椒 切圈1 支
-
黑木耳,干的 水发后约300克30 克
-
葱 切段100 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
盐½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.1 g
Kalorie
222 kJ /
53 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
5.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína