Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oregano-Hefeteig
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Mehl
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 120 g Wasser
- 20 g Olivenöl
Tomaten-Hefeteig und Fertigstellung
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 250 g Mehl
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 100 g Wasser
- 20 g Tomatenmark
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 894 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Franzbrötchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Ajvar-Röllchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Pesto-Schleifen
2h 40min
Kräuterfaltenbrot
1sa 20 dk
Pull Apart Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Mediterrane Pesto-Blume
1sa
Käse-Rauten zu Wein
1h 30min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Bacon-Spieße
1h 30min
Mettröllchen mit Chilisauce
1sa 15 dk