Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Pinienkerne
- 500 g Mehl
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Milch
- 50 g Öl
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- 2 Pck. Backpulver
- 50 g Ajvar
Füllung und Fertigstellung
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g Pesto rosso
- 200 g Feta, zerkrümelt
- Milch zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto-Ähre
40 λεπτ.
Mini-Zupf-Pizzen
1 Std. 45 Min
Partyähre
1ωρ. 50 λεπτ.
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Kräuterfaltenbrot
1h 20 phút
Tortilla-Würfel
45min
Monkey Bread
3ωρ.
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Frischkäse-Tomaten-Schnecken
2h 10 min
Antipasti-Päckchen
2 Std. 20 Min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1h 20 phút
Flammkuchen, klassisch
1h