Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter, weich, zum Einfetten
- Mehl zum Bestäuben
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 5 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 200 g Himbeeren
- 200 g Brombeeren
- 200 g rote Johannisbeeren
- 200 g schwarze Johannisbeeren
- 200 g Heidelbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 860 kJ / 205 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Kirschkuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Erdbeertorte
4 Std.
Erdbeermuffins
40 dk
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20 min
Brombeermuffins
45min
Käsekuchen mit Beeren
2h 50min
Beeren-Kokos-Kuchen
2h 10min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 godz. 20 min
Pfirsichkuchen vom Blech
1h 10min
Blaubeer-Muffins mit Blaubeer-Topping
1h 50min