Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig und Füllung
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Backpulver
- 150 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Rum
- 2 Eier
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Heidelbeeren
Streusel und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 70 g Zucker
- 80 g Butter, in Stücken
- 25 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2h
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Kirsch-Klecks-Kuchen
1h
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 godz. 5 min
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2h
Kirschkuchen vom Blech
1h 20 min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30 min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min