Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Milch
- 25 g frische Hefe
- 100 g Zucker
- 4 Eier (Kl. M), davon 2 getrennt
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 30 g Mohn
- 400 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
-
20
g Weinbrand
nebo 20 g Orangensaft - 4 Tropfen Bittermandelaroma
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- 20 g Wasser
- 20 g Hagelzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1340 kJ / 320 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1h
Pistazien-Mandel-Ähre
1h 30min
Mohnstriezel
2sa 15 dk
Nuss-Striezel
1h 30min
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2 godz. 20 min
Zitronenbrioche
3 Std. 15 Min
Brandteig-Mandel-Streifen
2h
Shortbread mit Kokos-Toffee, Mandeln und Schokolade
2h
Mohnschleifen
1h
Gefüllte Streuseltaler
2 godz. 30 min
Dänische Hefeknoten
1h 30min
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2 godz. 20 min