Kompatibilní verze
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto dei panini
- 180 g di acqua
- 60 g di latte
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 20 g di olio di arachidi + q.b.
- 360 g di farina
Ripieno
- 2 funghi shiitake freschi a pezzi
- 2 cipollotti a pezzi
- 80 g di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 140 g di carne trita di maiale
- 40 g di salsa di soia giapponese
- ½ cucchiaino di zucchero
- 15 g di salsa di ostriche
- 10 g di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli 'Shao mai'
2h
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40 分钟
Gazpacho indiano
2u. 10min
Hosomaki
2h
Okonomiyaki
1小时
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 godz. 35 min
Involtini primavera
1 godz. 15 min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Ramen giapponese
1h 40min
Ravioli cinesi
1小时
Baozi di maiale al vapore
2u. 10min
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min