Kompatibilní verze
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto dei panini
- 180 g di acqua
- 60 g di latte
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 20 g di olio di arachidi + q.b.
- 360 g di farina
Ripieno
- 2 funghi shiitake freschi a pezzi
- 2 cipollotti a pezzi
- 80 g di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 140 g di carne trita di maiale
- 40 g di salsa di soia giapponese
- ½ cucchiaino di zucchero
- 15 g di salsa di ostriche
- 10 g di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makhmar (Focaccia marocchina)
2h 20min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min
Nachos
1h
Chili con carne
1h 20 min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ramen
14 godz. 30 min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Zuppa di pollo asiatica
50min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min