
Kompatibilní verze
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto dei panini
- 180 g di acqua
- 60 g di latte
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 20 g di olio di arachidi + q.b.
- 360 g di farina
Ripieno
-
2
funghi shiitake freschi a pezzi
nebo 2 funghi champignon freschi, a pezzi - 2 cipollotti a pezzi
- 80 g di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 140 g di carne trita di maiale
- 40 g di salsa di soia giapponese
- ½ cucchiaino di zucchero
- 15 g di salsa di ostriche
- 10 g di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 246 kcal / 1032 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1hod. 5min
Maiale allo zenzero
25min
Maiale in agrodolce
45min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Ramen
14hod. 30min
Pollo agrodolce con riso
40min
Gyoza neri
1hod. 30min
Ramen giapponese
1hod. 40min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1hod. 5min
Ravioli cinesi di carne
1hod. 35min
Ravioli di gamberi al vapore
1hod. 15min
Baozi di maiale al vapore
2hod. 10min