Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Mousse di mortadella
- 250 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 30 g di latte
Terminare la preparazione
- 30 pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di patate con polpo
1h
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2 Std.
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Patate duchessa
1h
Tortina monoporzione cioccolato e fragole
50 Min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 phút
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1h
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1h 30min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 λεπτ.
Crema spalmabile alla mortadella
15min