
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Mousse di mortadella
- 250 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 250 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 30 g di latte
Terminare la preparazione
- 30 pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 111 kcal / 464 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 5.6 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1hod.
Mini cheesecake salate al basilico
3hod. 30min
Frollini al pesto
1hod. 30min
Biscottini sandwich salati
1hod. 30min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3hod.
Palline al prosciutto
1hod. 30min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1hod.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10hod.
Panettone gastronomico
26hod.
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1hod. 30min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2hod.
Taralli alla cipolla e uvetta
1hod. 35min