Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 280 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 +q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Erbazzone reggiano
2h
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia con salsiccia
1u. 50min
Pane alle olive
2h 20 min
Focaccia alle alici
1h 55min
Wurstel vestiti
40 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Focaccia alle melanzane
1u. 50min