Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 280 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 +q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Crostata salata multicolore
1h
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2 Std.
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Madeleine al lime
35min
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Pane di patate
3h
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Lecso
40min
Bianchini sardi
2 Std.
Iris siciliani
4h 10min