Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cartof curățat, tăiat cuburi (3 cm)
- 50 g fenicul (miez), bucăți (2-3 cm)
- 250 g lapte formulă de continuare
- 20 g făină de orez precoaptă
- 2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură parmezan ras
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1742 kJ / 416 kcal
- Protein
- 12.55 g
- Sacharidy
- 46.44 g
- Tuk
- 20.72 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spumă de căpșuni și frișcă
5min
Supă cremă de legume, cu cereale și ricotta (7-9 luni)
Žádné hodnocení
Terci din lapte și griș de grâu dur (7-9 luni)
15min
Prima gustare: piure de mere (5-6 luni)
10min
Supă portocalie cu ou (10-12 luni)
Žádné hodnocení
Budincă de orez
1h
Rizogalo (Budincă grecească de orez)
1 godz. 10 min
Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)
20min
Paste cu fenicul și merluciu (7-9 luni)
30min
Supă de carne cu paste și ricotta (7-9 luni)
Žádné hodnocení
Piure de dovlecei (5-6 luni)
30min
Griș cu supă de carne (7-9 luni)
Žádné hodnocení