Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 g de tomates bien mûres
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café rases de sel
- 2 c. à soupe de cassonade
- 8 gousses d'ail, non pelées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- piment d'Espelette (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Gelée de coing
1 Std.
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture de cerises
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de figues
1h 30 min
Confiture de mirabelles
1h 20 min
Coulis de tomates
35 Min
Confiture d'abricots
6h