Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 g de tomates bien mûres
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café rases de sel
- 2 c. à soupe de cassonade
- 8 gousses d'ail, non pelées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- piment d'Espelette (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Compote de poires
25min
Confiture de fraises
6hod.
Compotée de fruits d'été aux épices
35min
Confiture de framboises au romarin
30min
Compote de pommes à la vanille
30min
Confiture de pastèque
30min
Coulis de tomates
35min
Confiture de figues
1h 30min
Confiture d'abricots
6hod.
Confiture de cerises
6hod.
Gelée de coing
1h
Gelée et pâte de coing
24hod.