Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 130 g margarina p/ culinária
- 1 ovo
- 35 g água
- Sal q.b. p/ temperar
- 200 g cebola
- 300 g tomate fresco cortado em quartos
- 150 g pimento verde
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 160 g atum em lata escorrido
- 1 c. chá de açúcar
- 15 g farinha
- 1 c. sopa de orégãos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1289.9 kJ / 308.3 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 161.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de carne de porco
2j 5 menit
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1j
Empanada Catalã
2j
Almofadinhas de bacalhau
1 Std. 45 Min
Empadas de camarão
50 menit
Baguetes com alho e orégãos
1j 30 menit
Piza torcida
1j 30 menit
Minicachorros de milho
30 min
Empada de galinha
2j
Calzone de legumes
1j
Pastéis recheados com carne
2h 15 min
Merendas com massa de piza
1h 10 min