Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 130 g margarina p/ culinária
- 1 ovo
- 35 g água
- Sal q.b. p/ temperar
- 200 g cebola
- 300 g tomate fresco cortado em quartos
- 150 g pimento verde
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 160 g atum em lata escorrido
- 1 c. chá de açúcar
- 15 g farinha
- 1 c. sopa de orégãos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1289.9 kJ / 308.3 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 161.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de atum no forno
1 godz. 30 min
Empadas de camarão
50 dk
Pão de piza
1sa
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Empada de galinha
2h
Crepes de bacalhau
1h 15min
Chamuças de batata e coentros
45 dk
Gressinos de chocolate e laranja
1 godz. 30 min
Tortilha de frango
40 dk
Empanada Catalã
2h
Merendas com massa de piza
1 Std. 10 Min
Empada Galega
35 dk