Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 130 g margarina p/ culinária
- 1 ovo
- 35 g água
- Sal q.b. p/ temperar
- 200 g cebola
- 300 g tomate fresco cortado em quartos
- 150 g pimento verde
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 160 g atum em lata escorrido
- 1 c. chá de açúcar
- 15 g farinha
- 1 c. sopa de orégãos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1289.9 kJ / 308.3 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 161.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada Galega
35 Min
Empadas de camarão
50 Min
Tarte de cogumelos
45min
Rissóis de requeijão e noz
35 Min
Barrinhas de peixe
2 Std. 30 Min
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1h 40min
Piza torcida
1h 30min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Técnica Placas de lasanha
30 Min
Empanada Catalã
2 Std.
Massa de piza
1h
Merendas
2 Std.