Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g queijo parmesão
- 10 folhas de manjericão
- 1 c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 60 g leite
- 10 g azeite
- 10 g açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2144.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 62.6 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 754.2 mg
Alternativní recepty
Tortilhas com molho de tomate e pimentos gratinado
20min
Artisan bread
1sa 30 dk
Pão de piza
1sa
Pão recheado com queijo mozarela
45min
Pãezinhos de queijo
2sa
Coroa recheada
1h 50min
Megassanduiche com pão de alho
No ratings
Bolachas de queijo e tomate seco
4h
Pão de ervas aromáticas
1h 40min
Palitos de pão de alho
1sa 30 dk
Pão com chouriço
1sa 30 dk
Massa de piza
1sa