Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g queijo parmesão
- 10 folhas de manjericão
- 1 c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 60 g leite
- 10 g azeite
- 10 g açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2144.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 62.6 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 754.2 mg
Alternativní recepty
Pão doce
2h 30min
Pãezinhos enrolados
1 Std. 45 Min
Megassanduiche com pão de alho
Žádné hodnocení
Coroa recheada
1h 50min
Artisan bread
1 Std. 30 Min
Tortilhas
1h
Pão de piza
1h
Bolo do caco
1h 50min
Baguetes com alho e orégãos
1 Std. 30 Min
Merendas com massa de piza
1 Std. 10 Min
Pão de alho
1h 15min
Massa de piza
1h