
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Roggenkörner
- 650 g Burgunder Rotwein
- 300 g Sauerteig flüssig (z.B. von Seitenbacher)
- 300 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Kümmel
- 3 TL Salz
- 15 g Backpulver
- ½ TL brauner Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 20 Scheiben
- Kalorie
- 4904 kcal / 12273 kJ
- Protein
- 92 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 563 g
- Vláknina
- 82.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bierbrot
2hod.
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Röggelchen für Halven Hahn
1hod. 35min
Sesambrot
2hod.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1hod. 30min
Astra-Schrippen
2hod. 50min
Bierbrot
2hod.
Dinkel-Hafer-Brot
1hod. 10min
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Roggenmischbrot
1hod. 15min