Burgunderbrot

Burgunderbrot

4.0 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 30min.
20 Scheiben

Suroviny

  • Roggenkörner
    400 g
  • Burgunder Rotwein
    650 g
  • Sauerteig flüssig (z.B. von Seitenbacher)
    300 g
  • Dinkelmehl Type 630
    300 g
  • Kümmel
    2 TL
  • Salz
    3 TL
  • Backpulver
    15 g
  • brauner Zucker
    ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 20 Scheiben

Protein 92 g
Kalorie 12273 kJ / 4904 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 82.7 g
Sacharidy 563 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...