Burgunderbrot
TM5 TM6

Burgunderbrot

4.0 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g Roggenkörner
  • 650 g Burgunder Rotwein
  • 300 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
  • 300 g Dinkelmehl Type 630
  • 2 TL Kümmel
  • 3 TL Salz
  • 15 g Backpulver
  • ½ TL brauner Zucker

Nutriční hodnoty
na 20 Scheiben
Kalorie
12273 kJ / 4904 kcal
Protein
92 g
Sacharidy
563 g
Tuk
14 g
Vláknina
82.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty