Zařízení & příslušenství
Birnen-Walnuss-Terrine
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 20min.
15 Scheiben
Suroviny
-
Walnusshälften60 g
-
Frischkäse300 g
-
Ziegenfrischkäse200 g
-
Quark250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Olivenöl50 g
-
Salz½ gestr. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Rosmarin, getrocknet, gemahlen1 TL
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix von Dr. Oetker oder Sofort Gelatine von RUF) (ca. 2 Pck.)60 g
-
Birnen (Abtropfgew. 450 g), in Würfeln (1 cm)1 Dose
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
10 g
Kalorie
1011 kJ /
242 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Die Kracher!
11 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Birnencreme
3hod. 30min.
Whiskeygelee mit Früchten
3hod.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6hod. 15min.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min.
Zimtmousse
5hod. 40min.
Limoncello-Creme
5hod.
Zabaglione al Prosecco
15min.
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min.
Apfel-Calvados-Sorbet
5hod. 30min.
Walnusssoufflé
1hod. 15min.
Limetten-Ingwer-Mousse
8hod. 20min.
Caipirinha-Creme
3hod. 30min.