Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Walnusshälften
- 300 g Frischkäse
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 250 g Quark
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Olivenöl
- ½ gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix von Dr. Oetker oder Sofort Gelatine von RUF) (ca. 2 Pck.)
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 450 g), in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1011 kJ / 242 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Caipirinha-Creme
3h 30min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Thunfischpâté
4h 20min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Birnen-Parfait
6h
Zabaglione
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min