Aprikosen-Ketchup

Aprikosen-Ketchup

3.8 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
1 Schraubglas

Suroviny

  • getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
    200 g
  • Wasser
    600 g
  • gelbe Tomaten reif, Stielansatz keilförmig entfernt
    400 g
  • frischer Ingwer in dünnen Scheiben
    20 g
  • Zwiebeln halbiert
    125 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    2 EL
  • Zucker
    70 g
  • Apfelessig
    80 g
  • Salz
    1 TL
  • Senfkörner hell
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Piment
    1 Prise
  • Kurkuma
    ¼ TL
  • Nelken
    1 Prise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas

Protein 17 g
Kalorie 4900 kJ / 1172 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 186 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...