Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 10 g Senf
- ½ TL Salz
- 20 g Honig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eiweiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 9261 kJ / 2212 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 229 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 phút
Honig-Senf-Dip
10min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1h 50 phút
Kräuterbutter
10min
Parmesancreme
5 phút
Iberico-Schinken-Creme
10min
Rauchige Whiskysauce
20 Min
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 phút
Zwiebelbutter
10min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min