Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 50 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 180 g de lait ribot
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de fromage caciocavallo, coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella, égouttée et coupée en lamelles
La finition
- 80 g de gorgonzola, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 min
Pizza au fromage et aux lardons
1 godz. 30 min
Pizza aux 3 farines
1h 35 min.
Pizza aux poivrons
1sa 55 dk
Pizza aux légumes
1 godz. 30 min
Pizza quatre fromages
1 godz. 45 min
Pizza au saumon
1h 15min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Pizza à la courgette
1 godz. 45 min
Pizza jambon-champignons
1h 35 min.
Pizza aux champignons et au jambon
2h 35min
Pizza romaine
1h 40min