Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 50 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 180 g de lait ribot
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de fromage caciocavallo, coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella, égouttée et coupée en lamelles
La finition
- 80 g de gorgonzola, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre au fromage et restes de viande
50 min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 Min
Pizza quatre fromages
1h 45 min
Miniquiches au poisson
2 godz. 10 min
Pizza au thon
1h 40 min
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50 min
Pizza aux sardines
3h
Pizza jambon-champignons
1h 35min
Pizza XXL
3h
Pizza quatre saisons
1h 35min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30 min
Pizza Diavola
1h 40 min