Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 50 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 180 g de lait ribot
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de fromage caciocavallo, coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella, égouttée et coupée en lamelles
La finition
- 80 g de gorgonzola, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza chèvre-miel
1 Std. 50 Min
Pizza aux légumes
1 Std. 30 Min
Pizza quatre fromages
1h 45 min.
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2 Std. 15 Min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Pizza aux poivrons
1h 55min
Pizza quatre saisons
1 Std. 35 Min
Pizza couronne
2 Std. 30 Min
Pizza jambon-champignons
1 Std. 35 Min
Pizza XXL
3 Std.