Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 180 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 90 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 700 g de poireaux, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 10 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 500 g de filets de poisson blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2144.8 kJ / 514.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1h 30min
Gratin de poisson
45min
Quiche au poulet et au brocoli
1h
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1h 20min
Quiche oignon, champignon et andouille
50min
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Quiche au poulet, curry et champignons
45min
Pizza au thon
1 Std. 40 Min
Quiche au poireau et au thon
50min
Quiche au saumon fumé et aux artichauts
50min
Pain de saumon et poireau
1h 15min