Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 180 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 90 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 700 g de poireaux, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 10 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 500 g de filets de poisson blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2144.8 kJ / 514.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne de la mer
1h
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2 godz. 15 min
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 Std. 20 Min
Pizza au thon
1h 40min
Pizza aux fruits de mer
2 Std.
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 Min
Quiche au poireau et au thon
50min
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1 Std. 30 Min
Quiche au saumon fumé et aux artichauts
50min
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min