
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive et un peu pour la plaque de four
- 2 gousses d'ail
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella émincée en tranches
- 120 g d'eau
- 270 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 80 g de ricotta
- 70 g de gorgonzola coupé en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 386 kcal / 1618 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette roulée aux graines
2hod. 35min
Minipizzas façon pains au chocolat
3hod. 15min
Tourbillon au fromage
2hod. 30min
Buns au brie et à la truffe
2hod. 55min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2hod. 35min
Calzone
2hod. 50min
Bricks aux légumes et à la tome
1hod.
Pain farci à la mozzarella
45min
Talmouses au brie
1hod. 5min
Tartines gratinées de feta à la tomate
1hod.
Flammekueche
1hod. 25min
Pizza chèvre-miel
1hod. 50min