Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque de four
- 2 gousses d'ail
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella, émincée en tranches
- 120 g d'eau
- 270 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 80 g de ricotta
- 70 g de gorgonzola, coupé en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartelette au chèvre et aux oignons
50min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Pains à la pomme de terre
12óra 45p
Flammekueche
1h 25min
Chaussons aux légumes
40min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Pizza aux pommes de terre
1h 30min
Pizza étoile
1h 40min
Focaccia à l'oignon
3h 15 min
Pain farci à la mozzarella
45min
Pizza chèvre-miel
1h 50 min