Zařízení & příslušenství
Chawanmushi
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2.5 g
Kalorie
103.5 kJ /
24.8 kcal
Tuk
1.2 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A TASTE OF THE WORLD
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Summer seafood soup
45min
Egg Tarts
50min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min