
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 eggs
- 800 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp instant dashi powder (see variation)
- 2 tsp soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pork mince broken in pieces (volitelně)
- 30 g fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced
-
6
medium raw prawns, peeled
nebo 6 crab sticks cut in pieces - 30 frozen peas (25 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 138 kcal / 576 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Fresh Prawn Paste
1hod. 20min
Chawanmushi
1hod. 15min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min
Chicken Porridge With Century Egg
30min