
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Rote Bete, gegart in Stücken
- 290 g Buttermilch
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 350 g Dinkelmehl Type 630
- 345 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Ei
- 50 g Butter weich, in Stücken
- 1 TL Orangenschale unbehandelt, fein abgerieben
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 120 g brauner Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 100 g Butter weich, in Stücken
- 100 g Puderzucker
- 4 TL Rote-Bete-Saft
- Nutriční hodnoty
- na 18 Stück
- Kalorie
- 5021 kcal / 21017 kJ
- Protein
- 112 g
- Tuk
- 142 g
- Sacharidy
- 814 g
- Vláknina
- 33.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dicke-Bohnen-Quinoa-Brot
3hod. 30min
Dinkel-Grünkohl-Brot mit Mettwürstchen
2hod. 45min
Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
1hod. 50min
Rugelach mit Pistazienhalva
3hod. 20min
Kürbisbrote mit Kirschen
15hod. 40min
Sesampralinen mit Pumpernickel
2hod.
Focaccia mit Brokkoli
2hod. 15min
Topinambur-Dinkel-Brot
4hod. 30min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1hod. 40min
Mohn-Orangen-Waffeln
20min
Spinat-Poke-Cake mit Frischkäseguss
2hod. 40min
Zucchini-Scones mit getrockneten Aprikosen
30min