Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 290 g Buttermilch
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 350 g Dinkelmehl Type 630
- 345 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Ei
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 120 g brauner Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Puderzucker
- 4 TL Rote-Bete-Saft
- Nutriční hodnoty
- na 18 Stück
- Kalorie
- 21017 kJ / 5021 kcal
- Protein
- 112 g
- Sacharidy
- 814 g
- Tuk
- 142 g
- Vláknina
- 33.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Müslibagel mit Mandelbutter
2h 30min
Dicke-Bohnen-Quinoa-Brot
3 godz. 30 min
Grünkohlmuffins
35 Min
Käsebrötchen
1h
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1h
Butternut-Brioche-Auflauf
1 Std. 20 Min
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1h 45min
Sauerkraut-Stangenbrot
2 Std.
Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
1 godz. 50 min
Quarkbrötchen
35 Min
Apfelkuchen mit Kürbiskernen
1h 25min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1h 30min