Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 290 g Buttermilch
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 350 g Dinkelmehl Type 630
- 345 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Ei
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 120 g brauner Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Puderzucker
- 4 TL Rote-Bete-Saft
- Nutriční hodnoty
- na 18 Stück
- Kalorie
- 21017 kJ / 5021 kcal
- Protein
- 112 g
- Sacharidy
- 814 g
- Tuk
- 142 g
- Vláknina
- 33.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Körner-Sonne mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Bärlauch-Röggelchen
48h
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3h 10min
Topinambur-Dinkel-Brot
4h 30min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Sauerkraut-Stangenbrot
2 Std.
Brennnesselfladen mit Schafkäse
2h 20 min
Kürbis-Zupfbrot
2h 40 min
Süßkartoffel-Muffins
1 Std. 10 Min
Lussekatter
1 Std. 30 Min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2 Std.
Kürbisbrötchen
2 Std.