Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g Dicke Bohnen, frisch (ergibt ca. 200 g Bohnenkerne, gepalt)
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Meersalz, grob
- 200 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 10 g Zucker
- 400 g Dinkelmehl Type 630
- 100 g Weichweizengrieß
- Butter zum Einfetten
- 1 Ei
- 50 g Quinoa
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 382 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hafer-Körner-Brot
11 godz. 40 min
Brötchen aus dem Varoma
2 godz. 10 min
Maisbrot
1h 5min
Maisbrot
2 godz. 20 min
Toastbrot
3h
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1 godz. 20 min
Reis-Hirse-Brot
1h 40min
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min
Rote-Bete-Franzbrötchen
3h
Birnen-Nuss-Brot
1h 15min
Italienisches Maisbrot
1 Std. 50 Min
Kürbisbrot
2h 30min