Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Birnen, mittelreif, in feinen Scheiben
- 2 EL Zitronensaft
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz und 6 Prisen zum Würzen
- 6 Prisen Pfeffer
- 250 g Buttermilch
- 1 Prise Zucker
- 10 g Hefe
- 375 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 25 g Rapsöl
- 200 g Crème fraîche
- 160 g Chicorée, in Streifen
- 200 g Limburger Käse, in Würfeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3388 kJ / 810 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1 godz. 30 min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1h
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1h 25min
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40 min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle
1 godz. 30 min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 min