Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 200 g wody
- 40 g oliwy z oliwek
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 350 gram mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli
- 150 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1764.2 kJ / 421.6 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 763.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55min
Wytrawne ciasteczka parmezanowe
1h 25min
Fougasse - chleb francuski
2h
Chlebki naan z cebulą i kminem rzymskim
2h
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30min
Pieczone pierożki z szynką
2h 30 min
Włoskie grissini
2h
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35 min
Grissini - paluchy chlebowe
3h
Empanadas z wołowiną
3h 40min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1h 40min
Drożdżowe ślimaczki z czekoladą
2u. 40min