
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Zucker
- 80 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 300 g Marillen entkernt und halbiert
- 200 g Butter in Stücken
- 6 Eier (Größe M)
- 2 Msp. Vanille, gemahlen
- 2 Prisen Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 756 kcal / 3166 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 87 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Feigensenf
55min
Nusszwieback
7hod. 50min
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2hod. 30min
Kirschenchutney
1hod. 5min
Marillennektar
2hod.
Powidl
8hod.
Süßer Marillensenf
55min
Ribisel-Apfelessig
4hod. 20min
Zitronensalzpaste
10min
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1hod. 30min