Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Zucker
- 80 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 300 g Marillen, entkernt und halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 6 Eier (Größe M)
- 2 Msp. Vanille, gemahlen
- 2 Prisen Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3166 kJ / 756 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Marillenröster
30 min
Ingwersalzpaste
30 min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Powidl
8 Std.
Tonkabohnenzucker
5 min
Süßer Marillensenf
55min
Marillen-Limes
25 min
Orangenpaste
30 min
Marilleneis
15 min
Marillennektar
2 Std.
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 Std. 10 Min