Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
La sauce bolognaise
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g d'oignons, en morceaux
- 50 g de céleri-branche, en morceaux (2 cm)
- 50 g de carottes, en morceaux (2-3 cm)
- 800 g de viande hachée, mélangée, (moitié bœuf, moitié porc)
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g de coulis de tomates
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - 1 c. à café de poivre noir, moulu
La béchamel
- 700 g de lait
- 70 g de beurre
- 60 g de farine
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 250 g de pâte sèche, type lasagne (environ 12 feuilles de 10 cm x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2975 kJ / 711 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe au potiron
35 min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Sbrinz râpé
5min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Sauce béchamel
15 Min
Crêpes à la viande hachée
1 godz. 10 min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Pâtes au thon
30 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Gâteau à la crème
45 min
Tortiglioni saumon et crevettes
40 min
Sauce bolognaise
3h 15min