Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 150 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- 75 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu plus pour beurrer le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
Garniture et finition
- 100 g de sucre
- ½ gousse de vanille
- 400 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 3 œufs
- 2 c. à soupe de farine
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1621 kJ / 390 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Tresse bernoise
1h 45min
Gâteau des rois
1h 55 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Milanais
3 Std.
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1h 50 min.
Cake imbibé au citron
1h 30min
Riz Casimir
45min
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau des rois
2h 15 min.
Ragoût de bœuf
1h 50 min.